SuperGlass

superglass7s4xpointglass

SuperGLASS je terminal za registraciju radnog vremena. Stilski dizajniran, koristi inovativne tehnologije, jednostavan je za korištenje te daje dodatnu eleganciju svakom okruženju u kojem se koristi. Prvi je terminal s  kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir, naprednih značajki koje se mogu prilagoditi zahtjevima korisnika sve u cilju stvaranja optimalnog sustava evidencije radnog vremena i postizanja željene razine sigurnosti svake organizacije.

Tehnički opis terminala SuperGlass (engleski)!

Izdržljivi zaslon u boji respektabilne veličine prikazuje ne samo podatke iz evidencije radnog vremena, već i pozdravne poruke, poruke posjetiteljima, promotivne slike ili informacije o poduzeću/organizaciji.

Konfiguracija i pristup terminalima SuperGLASS jednostavna je i moguća iz bilo kojeg web preglednika. Terminal uključuje i T&A (Time And Attendance) aplikaciju što ovaj uređaj čini idealnim rješenjem, spremnim za upotrebu u svakom poduzeću/organizaciji. Podaci koje prikuplja i koji se razmjenjuju s podatkovnim poslužiteljem zaštićeni su sigurnom HTTPS vezom koja jamči integritet i sigurnost podataka.

SuperGLASS je opremljen i značajkama poput VOIP, puštanje audio zapisa, Text-to-Speech, video streaming-om. Ugrađena baterija omogućuje terminalu izvođenje operativnih radnji i tijekom nestanka električne energije. SuperGLASS nudi i opcijski paket – aplikaciju koja uključuje audio/video preko IP-a i slanje javnih ili privatnih poruka koje se prikazuju na zaslonu i za koje se može od korisnika tražiti potvrda čitanja.

Terminal za registraciju radnog vremena SuperGlass – PREDNOSTI:

kapacitativni zaslon

ready-to-use zahvaljujući ugrađenoj aplikaciji za registraciju radnog vremena i kontrolu pristupa

jednostavna konfiguracija i pristup putem web-a, kompatibilan s terminalima X1, X2 istog proizvođača

Server/client FTP connection za automatski prijenos podataka od i prema serveru

Izdržljiva baterija koja omogućuje neprekidan rad za vrijeme nestanka struje