Video Nadzor

BASYS Time Video nadzor moderan je mrežni sustav. Realizira se analognim ili digitalnim kamerama spojenim na i digitalni snimač s web sučeljem ili mrežnim IP kamerama sa snimanjem na disk ili mrežni snimač.

Jedan je od temeljnih oblika zaštite stambenih i poslovnih objekata, ljudi, događaja i imovine. Razvojem tehnologije postao je jednostavniji, pouzdaniji i cjenovno pristupačniji. Danas nalazi sve veću uporabu u tehničkoj zaštiti.

Osnovna odlika BASYS Time pristupa je da se slika s iste kamere može gledati ili snimati istovremeno na više različitih lokacija. Kontrolna soba može biti bilo gdje. Ovakav pristup omogućuje laku integraciju u sustave kontrole pristupa i evidencije radnog vremena.

Video nadzor baziran na mrežnoj tehnologiji daje veliku efikasnost i smanjuje ukupnu cijenu sustava. Kvaliteta snimljenog videa je bitno bolja nego kod analognih sustava, kopiranje je bez gubitka na kvaliteti, pretraživanje je brzo i jednostavno. Primjena umjetne inteligencije omogućuje napredne funkcije kao što su prepoznavanje objekata, lica, registarskih oznaka automobila, beskontaktno mjerenje temperature. Ovakve mogućnosti otvaraju i nova područja primjene video kamera za recimo naplatu parkinga, kontrolu pristupa, rano otkrivanje šumskih požara, pomoć kod sprečavanja širenja zaraznih bolesti …

Kao dio tehničke zaštite omogućuje prepoznavanje i identifikaciju počinitelja te snimka može poslužiti kao dokaz. Stambeni i poslovni objekti bez video nadzora puno su češće meta počinitelja kaznenih djela.

Pri realizaciji sustava oslanjamo se na kvalitetnu i pouzdanu opremu i programsku podršku svjetski poznatih proizvođača.

Video nadzor - oprema