SuperTRAX

terminal supertraxterminal supertrax4terminal supertrax7

SuperTrax – terminal vrhunske tehnologije i moderanog dizajna po prihvatljivoj cijeni. SuperTrax redefinira koncept  terminala za prikupljanje podataka i omogućuje brzu i laku izradu i primjenu novih aplikacija. Komunikacija terminala s poslužiteljima i integracija s drugim aplikacijama ne zahtijevaju posebne vještine.

Tehnički opis terminala SuperTRAX!
Tehnički opis terminala SuperTRAX4!

FUNKCIJE 

Najnaprednija tehnologija prikupljanja  podataka u modernom  i lijepom kućištu. I to sve po vrlo  prihvatljivoj cijeni.
Jednostavan i moderan dizajn s gostoljubivim i prilagodljivim korisničkim sučeljem čine SuperTrax jednim od najnaprednijih terminala na tržištu, posebmno za aplikacije kao što su evidencija radnog vremena i/ili kontrola pristupa.
Ugrađena aplikacija evidencija radnog vremena lako se integrira s drugim aplikacijama uključujući kadrovsku evidenciju.
Procedure za obradu praznika, autorizacije, troškova putovanja moguće je razviti standardnim alatima kao što su „.NET“ ili „HTML“.

SuprTRAX TERMINAL – OPCIJE

Uz standardne čitače SuperTrax omogućuje priključak i dodatnih čitača (magnetski ili barkod) zajedno s internim RFID čitačem kad je potrebna dvostruka ID tehnologija.
Biometrijski moduli s optičkim ili kapacitivnim senzorima vrhunske su tehnologije kao i sam terminal SuperTrax. Moguće ih je koristiti u 1:N ili 1:1 modu, s 9500 uzoraka otiska

MODELI

SuperTrax 10 – 10 inčni ekran – za aplikacije s višefunkcijskim korisničkim sučeljem (pračenje proizvodnje ili procesa). Kao opcija nudi se ugrađena kamera)
SuperTrax 7 – 7 inčni ekran – zadovoljava sve zahtjeve kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, a prikldan je za sve radne uvjete.
SuperTrax 4 – 4 inčni ekran s fizičkom tipkovnicom – zadovoljava sve zahtjeve kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, a prikldan je za sve radne uvjete.

VERZIJE

LIGHT: Integrirana aplikacija za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena. Konfigurira se putem WEB browsera. Standardni komunikacijski protokoli (FTP i HTTP)
TRACK: Integrirana aplikacija za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena. Podržane složene transakcije (više koraka) pomoću SCRIPT jezika (PROC).
BASE: Samo operativni sustav i .NET Compact Framework. Predviđen za integratore koji sami razvijaju aplikacije za skupljanje podataka koristeći čitače i integrirane ili eksterne ulaze i izlaze.