Nadzor obilazaka

 

Nadzor obilazaka – BASYS Time Guard omogućuje jednostavno i učinkovito praćenje rada osoblja koje unutar zadanog vremena obilazi objekte, pogone ili uređaje. Sustavi kontrole obilazaka su važan čimbenik sigurnosti i redovitog održavanja zgrade ili kompleksa.

Najčešća primjena je kontrola obilaska čuvarske i vatrogasne službe te djelatnika servisa i održavanja. Kontrolom obilaska učinkovito se sprečavaju provale, krađe i požari, te ispadi i kvarovi uslijed propuštenog obilaska, održavanja. Isti nosilac podataka RFID kartica, tag ili privjesak omogućuje integraciju u sustave kao što su kontrola pristupa i evidencija radnog vremena.

Sustav za nadzor obilazaka – nadzor čuvara temelji se na RFID tehnologiji – RFID tagovi se pričvršćuju na kontrolirane točke.  Kontrolne točke se periodički obilaze po unaprijed definiranom rasporedu. Uz kodove kontrolnih točki beskontaktnim ručnim čitačem bilježe se i eventualna odstupanja od uobičajenog stanja. Svaki obilazak vezan je uz osobu kojoj kod preuzimanja dužnosti za identifikaciju služi  RFID kartica. U Uputama za rad sa sustavom za kontrolu obilazaka možete saznati više detalja.

Nadzor obilazaka
Tehnički opis sustava za nadzor obilazaka!

Patrol manager kit za nadzor obilazaka

Patrol manager kit je osnovni set komponenata, koji omogućuje potpuno funkcionalan nadzor obilazaka. Sastoji se od:
– čitača za kontrolu obilaska
– zaštitne futrole
– programske podrške za kontrolu obilaska
– punjača
– USB kabela
– 20 tagova čijim se očitanjem evidentira kontrolirani obilazak

Kit je moguće dopuniti slijedećim komponentama:

Knjigom opažanja  koja omogućuje evidenciju odstupanja od uobičajenog stanja pri kontroliranom obilasku
RFID karticama, tagovima ili narukvicama