xPocket

xpocket

Terminal xPocket – mali uređaj velikih mogućnosti: u paleti Zucchetti Axess uređaja za identifikaciju osoba i kontrolu pristupa, XPocket otvara nove horizonte u prikupljanju podataka i registriranju prisutnosti. Ovaj čitač zadovoljava sve specifične zahtjeve poduzeća i agencija čiji su zaposlenici većinom mobilni, gdje postoji potreba praćenja aktivnosti tijekom putovanja i rada na terenu. XPocket je dovoljno mali i lagan da doslovno stane u svaki džep. Unatoč dimenzijama ovaj uređaj je potpuno funkcionalan i robustan.

Tehnički opis terminala xPocket!

Ergonomski dizajn i smanjena veličina

Terminal xPocket je lagan i ergonomičan, bez problema stane u dlan jedne ruke. Pričvršćen na vezicu može se nositi i oko vrata.

Otporan na udarce

XPocket je unatoč veličini vrlo robustan jer su korišteni specijalni materijali kako bi se osigurala otpornost na udarce i pad. Moguće ga je koristiti u prljavoj, zagađeno i općenito ‘neprijateljskoj’ okolini (na pr. gradilište). U takvim uvjetima korištenje RFID tehnologije ima velike prednosti. Tagovi su izrađeni za  teške i izazovne uvjete okoline (na pr. termička, kemijska i mehanička naprezanja).

Sva funkcionalnost sa tri tipke

Novi XPocket terminal je izuzetno jednostavan za korištenje tako da ga mogu koristiti svi. Tri gumene tipke omogućuju sve funkcije: aktiviranje RFID čitača i po potrebi izbor opcija menija. Kad nije u upotrebi automatski se isključuje nakon par sekundi.

Displej zadnje generacije

Poruke se prikazuju na LCD grafičkom displeju s pozadinskim osvjetljenjem što omogućuje upotrebu u svim uvjetima osvjetljenja.

Bluetooth ili USB sučelje za prijenos podataka 

Svaki XPocket terminal automatski se prepoznaje na PC-u ili pametnom telefonu s Blue-tooth ili USB sučeljem,. Koristeći posebni programski modul prijenos podataka je automatski, kriptiran i pouzdan.

XPocket COM – GSM/GPRS verzija

XPocket COM je napredna verzija terminala s ugrađenim 4-kanalnim telefonskim modemom i nema Bluetooth modul. Ovisno o SIM kartici i operateru komunicira s javnim Internet serverom putem GPRS mreže, ili odgovara na GSM dialup-dana pozive. XPocket COM ima i USB sučelje. eLink aplikacija predviđena je za prihvat podataka na javnom serveru putem GPRS mreže.

Punjive, long-life baterije 

Baterije u XPocket-u pune se preko USB porta ili originalnim punjačem koji se isporučuje s uređajem. Trajanje jednog punjenja baterije je više mjeseci.

Kapacitet memorije

Flash memorija u XPocket–u dovoljna je za spremanje oko 16.000 transakcija.